aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEH Πρέμιερ Λιγκ παίζει στη Cytavision για άλλη μία τριετία

H Πρέμιερ Λιγκ παίζει στη Cytavision για άλλη μία τριετία

Τα δικαιώματα προβολής της Πρέμιελ Λιγκ για την επόμενη τριετία εξασφάλισε η Cytavision. Η συνδρομητική πλατφόρμα διατηρεί υπό την «σκέπη» της το συναρπαστικό κόσμο του αγγλικού πρωταθλήματος έως το τέλος της σεζόν 2021-22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Cytavision ανακοινώνει ότι έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του πρωταθλήματος FA Premier League στην Κύπρο, για τις περιόδους 2019/20, 2020/21 και 2021/22. Το πακέτο περιλαμβάνει περισσότερους αγώνες από ποτέ, με πάνω από 230 παιχνίδια σε κάθε περίοδο.

Η Premier League είναι το πιο ανταγωνιστικό και το πιο δημοφιλές αθλητικό πρωτάθλημα στον κόσμο και οι Κύπριοι λάτρεις του μπορούν να συνεχίσουν να το παρακολουθούν αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Cytavision, μέχρι το τέλος της περιόδου 2021/22. Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Πρωταθλήματος, κ. Richard Scudamore, ανέφερε για το γεγονός: «Η Cytavision παρέχει εξαιρετική κάλυψη των αγώνων της Premier League για τους οπαδούς των ομάδων μας στην Κύπρο. Χαιρόμαστε που θα συνεργαστούμε μαζί της για άλλες τρεις περιόδους.»

Η Cytavision προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης στην Κύπρο, με περισσότερα από ογδόντα δημοφιλή κανάλια και ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις από κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις. Ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ. Μιχάλης Αχιλλέως, σημείωσε ότι, «Με την τριετή ανανέωση της συνεργασία μας με την Premier League, η Cytavision ενισχύει τη θέση της ως η 1η επιλογή των φιλάθλων, φιλοξενώντας όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ