aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουH Κινέζα personal trainer με τα ωραιότερα οπίσθια έχει... πρόβλημα (pics)

H Κινέζα personal trainer με τα ωραιότερα οπίσθια έχει… πρόβλημα (pics)

Τελικά δεν είναι εύκολο να είσαι η γυναίκα με τα ωραιότερα οπίσθια στην Κίνα. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η νικήτρια του διαγωνισμού για την καλύτερη… πίσω όψη στη χώρα, Γκάο Κιαν. Η 19χρονη Κινέζα, λοιπόν, εξηγεί ότι το δυνατό της σημείο δυσκολεύει την καθημερινότητά της, καθώς δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο φορώντας κολάν.

«Οι άνθρωποι με περικυκλώνουν και δείχνουν τα οπίσθιά μου», λέει με… παράπονο και αναφέρει ότι πλέον φοράει μόνο φαρδιά ρούχα όταν βγαίνει έξω, από τότε που ένα ζευγάρι τσακώθηκε μπροστά της (ή πίσω της), επειδή ο άνδρας επαινούσε τα οπίσθιά της στη σύντροφό του.

Η Γκάο, που είναι personal trainer και βλόγκερ, κέρδισε άλλες 49 κοπέλες στον σχετικό διαγωνισμό. Η μικροσκοπική Κινέζα ζυγίζει 60 κιλά και διατείνεται ότι τα κάλλη της είναι απολύτως φυσικά και δεν έχει βάλει επιθέματα.

Για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό έκανε αυστηρό πρόγραμμα, ξοδεύοντας κατά μέσο όρο έξι ώρες την ημέρα για να γυμναστεί. Παρόλα αυτά, ζει ένα… δράμα, αφού δεν μπορεί να επιδείξει τις καμπύλες της δημόσια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ