aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAH γυναίκα που έχει πάει με τη μισή... Primera Division

H γυναίκα που έχει πάει με τη μισή… Primera Division

«Καυτές» αποκαλύψεις έκανε σε συνέντευξή της πρώην παίκτρια του Big Brother, η Μπελέν Ρόκα, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ παραδέχτηκε ότι έχει πάει με τέσσερις ποδοσφαιριστές της Primera Division.

Μπελέν Ρόκα είναι μια «καυτή» πρώην παίκτρια του Big Brother, η οποία στον λογαριασμό της στο instagram έχει γύρω στους 80.000 followers. Η δημοσιότητα, θετική ή αρνητική, θεωρείται ωφέλιμη για πολλούς, μέσα στους οποίους φαίνεται πως ανήκει και η Ρόκα. Έτσι, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Primera Linea» μίλησε για τις σχέσεις της με ποδοσφαιριστές της Primera Division.

Μεταξύ άλλων είπε πως «είχα σεξουαλικές επαφές με αρκετούς ποδοσφαριστές. Τα δίνουν όλα κατά τη διάρκεια των σχέσεων. Είναι νέοι, είναι ωραίοι και μπορούν να σε πάνε διακοπές σε υπέροχα μέρη. Γιατί δεν πρέπει να μου αρέσουν; Ήμουν με έναν παίκτη της Σεβίλλης, έναν της Μπέτις, έναν της Μπαρτσελόνα και έναν της Ρεάλ Μαδρίτης!».

Παρακάτω φωτογραφίες της:

 

View this post on Instagram

 

Conozco el miedo, pero la pasión me hace valiente. . . . . . . #me #belu #belenroca #project #passion

A post shared by Belén Roca (@belenroca_) on

 

View this post on Instagram

 

Lo que va, viene . . . . . . #me #belenroca #beach #familyday #galicia #paradise #photo #photooftheday #photografy #summer #shoot

A post shared by Belén Roca (@belenroca_) on

 

View this post on Instagram

 

#? . . . . #dress #coquette

A post shared by Belén Roca (@belenroca_) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ