aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

H FIFA «έσβησε» την ποινή του Μέσι!

Στις 28 Μαρτίου η πειθαρχική επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου είχε επιβάλλει αποκλεισμό τεσσάρων αγώνων στον άσο της Μπαρτσελόνα για εξύβριση. 

Οι τηλεοπτικές κάμερες «έπιασαν« τις βρισιές του Μέσι προς τον βοηθό («Γ@@@ εσένα και το μ@@@@ της μάνας σου»), ενώ αυτές καταγράφηκαν και από τον διαιτητή στο φύλλο αγώνα.

«Δεν τα είπα στον βοηθό, αλλά στον αέρα…» απάντησε ο ποδοσφαιριστής, ενώ η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής άσκησε έφεση. Το αίτημα των Αργεντινών έγινε δεκτό κάτι που σημαίνει ότι ο σούπερ σταρ της ομάδας θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα παιχνίδια στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Μέσι είχε χάσει ήδη το παιχνίδι με τη Βολιβία, το οποίο ήταν μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης και πλέον θα είναι κανονικά παρών στους αγώνες με Ουρουγουάη, Βενεζουέλα και Περού και θα επιστρέψει για το τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης κόντρα στον Ισημερινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ