aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΓιατρός αποκαλύπτει τα μυστικά του Κριστιάνο Ρονάλντο

Γιατρός αποκαλύπτει τα μυστικά του Κριστιάνο Ρονάλντο

O oρθοπεδικός Ζοζέ Κάρλος Νορόνια ζει και εργάζεται στο Πόρτο και ασθενείς του είναι αθλητές από 34 διαφορετικές χώρες. Οι πιο διάσημοι πελάτες του από τον χώρο του ποδοσφαίρου είναι ο Ρονάλντο, ο Πέπε και ο Άνχελ Ντι Μαρία. Καθώς ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του EURO, ο Νορόνια μίλησε στην εφημερίδα «Tribuna Expresso» για το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος τους τραυματισμούς του πιο γνωστού πελάτη του.

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο γιατρό, μάλιστα, ο Ρονάλντο θέλει να μαθαίνει κάθε επιστημονική λεπτομέρεια σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και κάθε φορά που έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού φροντίζει να διαβάζει και να ενημερώνεται σχετικά από ειδικά ιατρικά εγχειρίδια!

«Είναι ο ιδανικός αθλητής. Είναι μοναδικός. Είναι σαν αυτά τα αυτοκίνητα που ταξιδεύουν χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν έχουν πρόβλημα. Γνωρίζω τον Ρονάλντο έντεκα χρόνια, από όταν πήγε στο Μάντσεστερ. Είχε κάποιους μικρότερους τραυματισμούς και ζήτησε τη γνώμη μου. Είναι εξαιρετικός και άψογος επαγγελματίας σε οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό που κάνει: φυσική και νοητική κατάσταση, φαγητό, ύπνος, γυμναστική. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για άλλους αθλητές και φανταστικός συνεργάτης για όλους εμάς» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νορόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ