aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓιανναράς & Κωνσταντινίδης: Μαζί έγραψαν ιστορία! (πρώτη φορά στα χρονικά)

Γιανναράς & Κωνσταντινίδης: Μαζί έγραψαν ιστορία! (πρώτη φορά στα χρονικά)

TOY ΜΑΡΙΟY ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ένα ιστορικό γεγονός έλαβε χώρα, όσον αφορά στην Kυπριακή καλαθόσφαιρα. Ποιο; Δύο Κύπριοι προπονητές, οι Παναγιώτης Γιανναράς και Αντώνης Κωνσταντινίδης υπέγραψαν το φύλλο αγώνος που αφορούσε στη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική μας και την αντίστοιχη της Αλβανίας (νίκησε το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα με 91-54), παιχνίδι που αφορούσε στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η ΚΟΚ!

Τη σημαίνει αυτό; Ήταν η πρώτη φορά που δύο εθνικές ομάδες (όχι μόνο της καλαθόσφαιρας, αλλά και του ομαδικού αθλητισμού γενικότερα στον τόπο μας) είχαν Κύπριο προπονητή σε μεταξύ τους αναμέτρηση! Ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας μας είναι ο Παναγιώτης Γιανναράς, τη στιγμή που ο εκλέκτορας της αλβανικής ομάδας είναι ο Αντώνης Κωνσταντινίδης.

Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Κωνσταντινίδης είχε παλιότερα διατελέσει προπονητής στην Εθνική μας και είχε ως βοηθό του τον Παναγιώτη Γιανναρά. Η ουσία του γεγονότος φυσικά παραμένει αναλλοίωτη όσο και αν το παιχνίδι αυτό δεν ήταν επίσημο, καθώς περιλαμβάνεται σε ένα τουρνουά, αλλά είναι κάτι που δεν έχει προηγούμενο.

Παναγιώτης Γιανναράς και Αντώνης Κωνσταντινίδης λοιπόν, τη στιγμή που υπέγραψαν το φύλλο αγώνος, ταυτόχρονα έγραψαν ιστορία και αυτό το γεγονός, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ