aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά Κύπρου«Φοβάμαι για τη ζωή μου»

«Φοβάμαι για τη ζωή μου»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤΖΑΝΗ

Η Μαριόν Μπαρτολί τού σήμερα και του 2013. Η Γαλλίδα, νικήτρια του απλού γυναικών στο Wimbledon το 2013, σήμερα είναι ένας άλλος-προς το χειρότερο- άνθρωπος και οι δηλώσεις της συγκλονίζουν.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου» δήλωσε η αγνώριστη Μπαρτολί, καθώς έχει προσβληθεί από σπάνιο ιό, που έχει φέρει δραματική μείωση στο βάρος της, καθώς έχει χάσει περισσότερα από 20 κιλά.

Η τριάντα ενός ετών Μπαρτολί, είχε προσκληθεί σε έναν ξεχωριστό αγώνα στο Wimbledon, όμως οι γιατροί απαγόρεψαν κάθε δραστηριότητα. «Αυτή δεν είναι ζωή, απλά επιβιώνω» είπε η Γαλλίδα, που επιμένει ότι δεν είναι ανορεξική.

Η Μπαρτολί, πρώην Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη, πιστεύει πως προσβλήθηκε από τον ιό (είναι τόσο σπάνιος, που δεν έχει όνομα) ταξιδεύοντας τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο μεταξύ της Αυστραλίας, της Νέας Υόρκης και της Ινδίας.

«Η ζωή μου είναι ένας εφιάλτης, η κατάσταση επιδεινώνεται, είναι κάτι που απεύχομαι στον καθένα. Φοβάμαι για τη ζωή μου, ανησυχώ ότι μια μέρα η καρδιά μου θα σταματήσει» συνέχισε η Γαλλίδα.

Κι όπως σημείωσε, μπορεί να τραφεί μόνο με βιολογική σαλάτα κι αγγούρια, τα οποία πρέπει να πλένει μόνο με μεταλλικό νερό.

Παράλληλα, για να χρησιμοποιήσει το κινητό, χρειάζεται να φορά γάντι, καθώς ο ιός έχει προκαλέσει σοβαρή ηλεκτροευαισθησία.

Η Μπαρτολί παρά τα παραπανίσια κιλά της, μετά τη νίκη της στο Wimbledon το 2013, είχε σταματήσει το επαγγελματικό τένις, ενώ τον Σεπτέμβρη του 2015, είχε παρουσιαστεί αγνώριστη, έπειτα από ειδική δίαιτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ