aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΦιλήθηκαν ο Ιγκουαΐν με τον Ντιμπάλα;

Φιλήθηκαν ο Ιγκουαΐν με τον Ντιμπάλα;

Μία φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Γιουβέντους, και δείχνει τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να φιλάει στο στόμα τον Πάουλο Ντιμπάλα, σε αποδυτήρια γηπέδου. Αν και μεταξύ Αργεντινών δεν είναι πρωτοφανής μία τέτοια κίνηση, στην προκειμένη περίπτωση, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Το πιο διάσημο piquito στην ποδοσφαιρική ιστορία είναι αυτό δύο κολλητών, του Κλάουντιο Κανίγια με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, κατά τη συνύπαρξή τους στην Μπόκα Τζούνιορς, μετά από ένα γκολ στο superclasico κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ. Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα, μπορεί να έγιναν κολλητοί φέτος στη «Γηραιά Κυρία», ωστόσο δεν ακολούθησαν το παράδειγμα των διάσημων συμπατριωτών τους.

Οι δύο συμπαίκτες στους μπιανκονέρι απλά φιλούσαν το τρόπαιο του Coppa Italia που κατέκτησαν προ ημερών στο Ολίμπικο της Ρώμης, στον τελικό με τη Λάτσιο, ωστόσο ένας επιτήδειος γνώστης photoshop πήρε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αφαίρεσε το τρόπαιο, τους έφερε πιο κοντά, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι φιλιούνται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ