aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΦιλάκια από Μουρίνιο και «πυρά» σε Κλοπ: «Παραγγέλνει κρέας και τρώει ψάρι»!

Φιλάκια από Μουρίνιο και «πυρά» σε Κλοπ: «Παραγγέλνει κρέας και τρώει ψάρι»!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έφυγε με επεισοδιακό τρόπο από τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο ίδιος δεν έχασε τη διάθεσή του κατά τη χθεσινή επίσκεψή του ως σχολιαστής του SkySports στο Όλντ Τράφορντ για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ. Ο Special One από τα δημοσιογραφικά μπουθ έστελνε φιλάκια στους φίλους της Γιουνάιτεντ που κάθονταν ακριβώς από κάτω και έβγαζαν φωτογραφίες!

Μετά το ματς, δεν μπορούσε ν’ αφήσει αναπάντητες τις δηλώσεις του Κλοπ για την αμυντική προσέγγιση της Γιουνάιτεντ κάθε φορά που αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ κι έτσι, με τη δυνατότητα που του δίνει η παρουσία του στο SkySports ως τηλεσχολιαστής, πέταξε τα «πυρά» του στον Γερμανό προπονητή μετά το 1-1 του ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ».

«Γενικά όποτε ερχόμαστε σε αυτό το γήπεδο η Γιουνάιτεντ πάντα επιλέγει να παίξει αμυντικά…». Τάδε έφη Γιούργκεν Κλοπ για τον τρόπο που η Γιουνάιτεντ σταμάτησε τη Λίβερπουλ στο πρώτο φετινό μεταξύ τους ντέρμπι στο Μάντσεστερ, με τους «κόκκινους» να χάνουν βαθμούς για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με το τελικό 1-1.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο από το στούντιο του SkySports, απάντησε στον τεχνικό του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, λέγοντας: «Τα λέει και είναι εκνευρισμένος γιατί ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο “Ολντ Τράφορντ”. Πάντα κάτι… του χαλάει όταν έρχεται εδώ. Δεν του αρέσει το μενού. Παραγγέλνει κρέας και παίρνει ψάρι…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ