aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Η ΚΟΠ έγινηκεν ο "Heil Hitler" και διά μας που πάνω»

Φανιέρος: «Η ΚΟΠ έγινηκεν ο “Heil Hitler” και διά μας που πάνω»

Έντονος μα και ντόμπρος για άλλη μία φορά παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος, ο οποίος μίλησε στον  Active (107.4 & 105.2) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τους Πανίκο Θεοδοσίου και Μαρίνα Αργυρού.

Αναφερόμενος στο γεγονός πως η ΚΟΠ δεν προστατεύει τα σωματεία με τα πρόστιμα που επιβάλλονται από τον Αθλητικό Δικαστή, εμμέσως πλην σαφώς, την χαρακτήρισε κάτι σαν δικτατορία επί εποχής Αδόλφου Χίτλερ.

Αναλυτικά«Η ΚΟΠ εργοδοτεί 170 άτομα. Άμαν λείφκεται λεφτά πόθεν εννά τα έβρει. 50 ποτζεί, 50 ποδά, 100 ποδά, 100 πρόστιμα κάθε μέρα, εν εχει ίντερνετ 5.000, εν έχει τζείνο 7.000. Με τα πρόστιμα που πληρώσαμε βγάζαμε ακόμα μία σεζόν. Ε, ώσπου εννα πάει τούτον το πράμα δηλαδή. Εμείς την Ομοσπονδία έχουμε την για να μας προστατεύκει και όι για να μας διά που πάνω. Έγινε μου ο “Heil Hitler”. Πρέπει να σοβαρευτούμε. Όι μόνο να τα σύρνουμε πας τους φιλάθλους και πας τους παίκτες. Να τα σύρνουμε και πας την Ομοσπονδία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ