aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Έξαλλοι οι συμπαίκτες του Νεϊμάρ

Έξαλλοι οι συμπαίκτες του Νεϊμάρ

Από μόνη της η μετεγγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού είναι προκλητική. Όσο και να λέμε πως το ποδόσφαιρο λειτουργεί με τους νόμους της ελεύθερης αγοράς, όταν ένας παίκτης παίρνει μεταγραφή €222.000.000, τότε απομακρύνεται από τη λαϊκή μάζα που αποτελεί και τη βάση του αθλήματος, το οποίο είναι και το πιο δημοφιλές στον κόσμο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Parisien αποκάλυψε ορισμένα από τα προνόμια που απολαμβάνει ο Νεϊμάρ στην Παρί. Προνόμια που παίζουν… μπουνιές με εκείνα των συμπαικτών του, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να του συμπεριφέρονται με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι μεταξύ τους!

Ποια είναι τα… πλεονεκτήματα που έχει ο Νεϊμάρ έναντι των υπολοίπων; Ας τα δούμε:

Έχει δυο επιπλέον φυσιοθεραπευτές που είναι καπαρωμένοι μόνο από εκείνον.

Οι συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης απαγορεύεται να τον μαρκάρουν σκληρά.

Την ώρα των αγώνων ο Νεϊμάρ δεν είναι υποχρεωμένος να μαρκάρει και να βοηθάει στο αμυντικό κομμάτι.

Είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής της Παρί που μπορεί να κυκλοφορεί με τη δική του τσάντα και όχι της ομάδας. Δηλαδή έχει το δικαίωμα να… κυκλοφορεί ξεχωριστό χορηγό, κάτι που σημαίνει επιπλέον κέρδος.

Επίσης την επόμενη σεζόν θα έχει το δικαίωμα να χτυπάει εκείνος όλα τα πέναλτι, αντί να τα μοιράζεται με τον Καβάνι.

Το τελευταίο ειδικότερα αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο στην παραμονή του Ουρουγουανού στην Παρί τη νέα περίοδο, αφού ήδη βρίσκεται στα… μαχαίρια με τον Νεϊμάρ για τις εκτελέσεις πέναλτι.

Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά η διοίκηση της γαλλικής ομάδας… καταργεί τους νόμους των αποδυτηρίων και εφαρμόζει εκείνους του… νεόπλουτου Βραζιλιάνου. Βέβαια όπως λέει και ο λαός: «όπως στρώσεις θα κοιμηθείς». Και ήδη ο Νεϊμάρ έχει ανακατέψει τα «σεντόνια».

AP Photo/Kamil Zihnioglu

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ