aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈτσι θα είναι στο εξής το λογότυπο του Ερμή, λόγω Φανιέρου! (pic)

Έτσι θα είναι στο εξής το λογότυπο του Ερμή, λόγω Φανιέρου! (pic)

Όπερ και εγένετο στον Ερμή. Το αποφάσισε ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος κι έγινε. Διαφοροποιήθηκε το λογότυπο της ομάδας και σ’ αυτό τοποθετήθηκε το γράμμα «F» για να τιμηθεί η οικογένεια Φανιέρου. Έτσι το λογότυπο της ομάδας η οποία ιδρύθηκε το 1958 από την Ανορθωτική Οργάνωση Νεολαίας (ΑΟΝ) θα είναι αλλιώς στο εξής. Για την Ιστορία, το πρώτο όνομα της ομάδας ήταν «Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Ερμής Αραδίππου» και πρώτος πρόεδρος του συλλόγου ανακηρύχτηκε ο Μιχάλης Κοκκινόφτας.

Αναλυτικά: «Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες με χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο σήμα του Ερμή Αραδίππου. Το νέο μας σήμα όπως θα δείτε και πιο κάτω, έχει ένα κύριο χαρακτηριστικό το οποίο είναι ένα “F” ανάμεσα στα φτερά! Όλοι γνωρίζουμε την σημασία που έχει παίξει η οικογένεια του προέδρου μας Λούκα Φανιέρου στην πορεία του Ερμή. Και γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι για την νέα μας αλλαγή. Πλέον, θα ισχύει αυτό το σήμα για τους “φτεροπόδαρους” και είμαστε σίγουροι θα φέρει γούρι γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Δείτε πιο κάτω τη φωτογραφία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ