aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕρωτικό σκάνδαλο με Κύπριο ποδοσφαιριστή και 16χρονη! (pics)

Ερωτικό σκάνδαλο με Κύπριο ποδοσφαιριστή και 16χρονη! (pics)

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες από την είδηση πως Κύπριος ποδοσφαιριστής που είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι «Love Island» πέρασε μία… καυτή νύχτα με 16χρονη κοπέλα!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα Μέσα της Αγγλίας, ο Μάικ Θαλασσίτης που αγωνίζεται στην Μάργκεϊτ, ομάδα κατώτερης κατηγορίας στο Νησί, πέρασε μία καυτή… νύχτα με μία κοπέλα που γνώρισε σε μπαρ του Μίντλεσμπρο και την προσκάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Η Τζούλια Πάουλακ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία του παίκτη στο κρεβάτι, όντας ημίγυμνος, αφήνοντας να εννοηθεί πως είχαν περάσει μία νύχτα έρωτα. Άμεσα ξέσπασε… χαμός, καθώς η ξανθιά είναι μόλις 16 ετών και είχε μπει στο μπαρ με ψεύτικη ταυτότητα.

JuliaMike

Λίγο αργότερα, η Τζούλια αποφάσισε να διαψεύσει τις… φήμες για καυτή νύχτα, τονίζοντας πως απλά πήγε στο ξενοδοχείο για φαγητό με τον Μάικ Θαλασσίτη. «Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Δεν κοιμήθηκα με τον Mike! Και δεν είπα ψέματα για την ηλικία μου. Ήμουν σε κλαμπ οπότε υπέθεσε ότι είμαι πάνω από 18. Όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι πήγαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του όπου παραγγείλαμε φαγητό και γύρισα σπίτι στις 5 το πρωί», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ