aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕπιστολή - ξέσπασμα προδομένου οπαδού της Νάπολι για τον Ιγουαΐν

Επιστολή – ξέσπασμα προδομένου οπαδού της Νάπολι για τον Ιγουαΐν

Ο Γκονζάλο Ιγουαϊν είναι πια παίκτης της Γιουβέντους. Στη Νάπολι είναι ανεπιθύμητος.

Κάποιοι έκαψαν την φανέλα του. Άλλοι την πέταξαν στα σκουπίδια ή στη λεκάνη της τουαλέτας. Οι οπαδοί της Νάπολι νιώθουν προδομένοι.

Ο Ντανιέλε Μπελίνι είναι ένας από αυτούς. Είναι ο εκφωνητής στο «Σαν Πάολο», αυτός που ξεσηκώνει τους οπαδούς, αυτός που πρώτος δίνει το σύνθημα της αποθέωσης των παικτών. Σε μια συγκλονιστική επιστολή απευθύνεται στους οπαδούς της Νάπολι. Και τους δίνει το σύνθημα να ξεχάσουν τον Ιγουαΐν διότι πάνω από πρόσωπα είναι η ομάδα.

Διαβάστε τι έγραψε: 

«Όταν ήμουν μικρός ερωτευόμουν πάντα τις πιο ωραίες του σχολείου. Ήμουν κοντός και δεν ήμουν όμορφος και παρά τα γράμματα αγάπης που τους έγραφα και την διάθεσή μου να κουβαλάω τις τσάντες του δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα, έχω αλλάξει, αγάπησα την Βάλε και με αγαπάει κι αυτή και έχουμε σχεδόν δυο γιους (λέω σχεδόν γιατί ο Λορέντσο θα μας έρθει τον Σεπτέμβριο).

Όταν ερωτευόμουν και δεν είχα ανταπόκριση, πληγωνόμουν; Ναι. Όταν το κορίτσι που αγαπούσα με αγνοούσε, έλεγα σε όλους ότι έτσι κι αλλιώς δεν ενδιαφερόμουν γι’ αυτήν; Ναι, επίσης.

Γιατί το έλεγα; Επειδή κάποιες φορές ερωτευόμαστε κάποιον ή κάτι που δεν θέλει να τον ερωτεύονται. Μπορεί να περάσεις μαζί του ένα ωραίο απόγευμα ή δυο χρονιές, αλλά χωρίς αγάπη. Δίνουν και παίρνουν, τους αποκαλούν επαγγελματίες. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι πανηγύρισα και σχεδόν έκλαψα από χαρά για τον Ιγουαΐν (ειδικά την μέρα του ρεκόρ) και δεν μπορώ να αρνηθώ ότι όσα άκουσα και διάβασα με απογοήτευσαν, αλλά όπως λέω πάντα, η δύναμη της Νάπολι είναι οι οπαδοί της.

Έχουμε πέσει και έχουμε σηκωθεί πολλές φορές. Στο λεξιλόγιό μας δεν υπάρχει η ‘δουλειά’, υπάρχει η ‘μάχη’. Είμαστε συνηθισμένοι να υποφέρουμε. Οι πρωταθλητές έρχονται και παρέρχονται, αλλά οι οπαδοί στις εξέδρες με τις φανέλες τους γαλάζιες όπως ο ουρανός θα βρίσκονται για πάντα εκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ