aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕπικός Γκομίς: «Ονομάζομαι Γιαννής και είμαι χαρούμενος»

Επικός Γκομίς: «Ονομάζομαι Γιαννής και είμαι χαρούμενος»

Την ατάκα της βραδιάς έριξε ο εκστασιασμένος Γιανίκ Γκομίς κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός στις δηλώσεις του στη Cytavision ευχαρίστησε τον Απόλλωνα για το «δώρο» και στα ελληνικά ανέφερε ότι ονομάζεται «Γιαννής και είναι χαρούμενος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η πρώτη μου φορά στην Κύπρο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ όλους τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους συμπαίκτες. Είμαι 31 και πιστεύω στον εαυτό. Όταν έφτασα στον Άρη ένιωθα πως θα τα καταφέρναμε. Στη πορεία πρωταθλήματος ήταν δύσκολο, όμως πιστεύαμε στον εαυτό μας και φτάσαμε ως το τέλος. Το καλύτερο μου γκολ ήταν χθες γιατί με αυτό κερδίσαμε και αν έφερνε “Χ” ή κέρδιζε ο Απόλλωνας θα παίρναμε τον τίτλο. Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα, το τρόπαιο μένει στη Λεμεσό. Ονομάζομαι Γιαννής (σ.σ είπε στα ελληνικά) και είμαι χαρούμενος!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ