aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕπική απάντηση Ιμπραΐμοβιτς σε Καντονά: «Είναι βασιλιάς, εγώ Θεός»!

Επική απάντηση Ιμπραΐμοβιτς σε Καντονά: «Είναι βασιλιάς, εγώ Θεός»!

Ο Ερίκ Καντονά την… είπε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τονίζοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ο βασιλιάς του Μάντσεστερ.

Καθότι είναι γνωστό ότι τον τίτλο του βασιλιά φέρει εδώ και δεκαετίες ο παλαίμαχος Γάλλος άσος. Μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του, ο Καντονά θέλησε να καλωσορίσει τον Σουηδό στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά ταυτόχρονα φρόντισε κιόλας να τον προειδοποιήσει…

«Είναι η καλύτερη απόφαση που πήρες. Όταν θα μπεις στο γήπεδο, όταν ακούσεις τον κόσμο, όταν νιώσεις τους θρύλους της ομάδας, θα ξέρεις πως επέστρεψες σπίτι σου. Μόνο ένα πράγμα να ξέρεις: μόνο ένας βασιλιάς μπορεί να υπάρχει στο Μάντσεστερ. Εσύ μπορείς να γίνεις πρίγκιπας, αν θέλεις», ανέφερε ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων».

Φυσικά ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει. Και το έκανε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. «Θαυμάζω τον Καντονά και άκουσα όσα είπε. Δεν θα γίνω βασιλιάς του Μάντσεστερ. Θα γίνω ο Θεός του Μάντσεστερ» ήταν τα λόγια του Ιμπραΐμοβιτς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ