aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Ενδιαφέρον από μεγάλη ελλαδική ομάδα για τον Κακόριν»

«Ενδιαφέρον από μεγάλη ελλαδική ομάδα για τον Κακόριν»

Ξανά μανά από Ελλάδα περί ενδιαφέροντος μεγάλης ομάδας για τον Αλεξάντερ Κακόριν. Η ιστοσελίδα «Sportdog.gr» επαναφέρει το όνομα του Ρώσου φορ στο προσκήνιο…

Το δημοσίευμα:

«Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση επιθετικού φαίνεται ότι απασχολεί τις μεγάλες ελλαδικές ομάδες, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Αλεξάντερ Κακόριν!

Ο διεθνής Ρώσος επιθετικός τα πήγε εξαιρετικά φέτος στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα τού Άρη Λεμεσού, καθώς και με τη δική του συμβολή η κυπριακή ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Μεγαλόνησο.

Ποια ήταν η συμβολή του 32χρονου Κακόριν; Σε 30 ματς είχε 13 γκολ και 6 ασίστ, άρα ήταν επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του και, φυσικά, έδειξε ότι το… τόπι δεν ξεχνιέται. Στην ηλικία του, μάλιστα, έχει άνετα δύο σεζόν ακόμα σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι που έχει κάνει τις μεγάλες ελλαδικές ομάδες, στις οποίες έχει προταθεί, να εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι τού 2024, αλλά η ιταλική ομάδα δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (αφού δεν κατάφερε να κατακτήσει το Κόνφερενς Λιγκ) και, λογικά, δεν θα τον επαναφέρει στο ρόστερ της. Θα τον αφήσει στον Άρη; Οι άνθρωποι του κυπριακού συλλόγου το εύχονται, αλλά σημασία έχει και το τι θέλει ο Κακόριν.

Γιατί αν υπάρχει η προοπτική για να παίξει στην ΑΕΚ (με τη μορφή δανεισμού, όπως και στην Κύπρο) που είναι πιθανό να παραχωρήσει τον Φαν Φέερτ στον Άρη, άρα να έρθει ως λύση πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία (ή και για να συνυπάρξουν στην 11άδα), δεν θα δείξει ενδιαφέρον ο Κακόριν; Που θα έχει την ευκαιρία, στα 32 του, να παίξει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Βέβαια για επιθετικό δεν ψάχνει μόνο η ΑΕΚ αλλά και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ – Με τον οποίο είχε συνδεθεί περισσότερο από την ελλαδική αγορά ο Κακόριν. Προσοχή: Δεν λέει κανένας ότι ντε και σώνει ο Ρώσος επιθετικός θα έρθει στην Ελλάδα. Αλλά η προοπτική να πάρει ως διαβατήριο την περσινή του σεζόν στην Κύπρο και να απασχολήσει τους μεγάλους της Σούπερ Λιγκ, είναι δεδομένη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ