aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ«Είμαστε πια πρωταθλητές» (pics)

«Είμαστε πια πρωταθλητές» (pics)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το «χρυσό» Ευρωμπάσκετ του ’87, ο Βασίλης Σκουντής, πραγματοποίησε το πρώτο συγγραφικό του βήμα! Από την 1η Ιουνίου βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία το βιβλίο «Είμαστε πια πρωταθλητές» από την Ελληνοεκδοτική όπου θα μπορείτε να διαβάσετε άγνωστες ιστορίες από το χρυσό Ευρωμπάσκετ. Απόψε στις 19:00 θα γίνει η παρουσίαση και τίμηση του Παλαίμαχου Διεθνούς Καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Φασούλα στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου.

Η παλαιότερη ανάρτηση του Βασίλη Σκουντή στο facebook: «Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα στη ζωή μου και θέλω να τη μοιρασθώ μαζί σας. Μπορώ να δηλώνω συγγραφέας, τρομάρα μου! Ας είναι καλά αυτοί οι ωραίοι Ελληνες που ακόμη και μετά από τριάντα χρόνια ιχνηλατούν στράτες, δίνουν έμπνευση και αναζωπυρώνουν την καψούρα μας προς την “Επίσημη Αγαπημένη”. Ας είναι καλά επίσης ο Διονύσης Βαλεριάνος, ο Νίκος Χατζόπουλος, ο Γιάννης Γιαννάκης και όλη η “Ελληνοεκδοτική” που με έβαλαν στην τσίτα. Καλό βόλι, λοιπόν και μ’ έναν πόνο»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ