aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΈδειξε το μεσαίο δάχτυλο μετά το γκολ του Ράμος, μετά ζήτησε συγγνώμη!

Έδειξε το μεσαίο δάχτυλο μετά το γκολ του Ράμος, μετά ζήτησε συγγνώμη!

Η αδρεναλίνη χτύπησε… κόκκινο στο 90ο λεπτό του Clasico για τους παίκτες της Ρεάλ, αφού ο Σέρχιο Ράμος νίκησε με κεφαλιά την άμυνα της Μπαρτσελόνα και έγραψε το τελικό 1-1 που κράτησε την ομάδα του Ζιντάν στο +6 από την αιώνια αντίπαλό της, στη μάχη του τίτλου.

Ένας όμως από τους άσους των “μερένγκες”, ο Ντάνι Καρβαχάλ, προχώρησε σε απαράδεκτη χειρονομία, αφού προέταξε το μεσαίο δάχτυλο προς την κερκίδα των οπαδών της “Μπάρσα”, με τον φωτογραφικό φακό να τον “συλλαμβάνει” και τους φίλους των Καταλανών να είναι πυρ και μανία μαζί του με μηνύματα στα social media.

real2

Ο Ισπανός δεξιός μπακ της Ρεάλ συνειδητοποίησε πάντως το ατόπημά του και μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, γράφοντας:

“Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη χειρονομία που έκανα σε ένα κομμάτι της κερκίδας απαντώντας σε προσβολές. Είναι κάτι που δεν έπρεπε να γίνει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ