aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕμπρηστικό ποστάρισμα του Ουάρντα: «Ντιμπιντάι, ο Ουάρντα σας γ…άει» (pic)

Εμπρηστικό ποστάρισμα του Ουάρντα: «Ντιμπιντάι, ο Ουάρντα σας γ…άει» (pic)

«Βεντέτα» άνοιξε με τους φίλους της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του προημιτελικού Κυπέλλου και τη συνέχισε μετά από τη λήξη ο Αμρ Ουάρντα. Με αφορμή αποδοκιμασίες που άκουσε από την εξέδρα (για τις οποίες έκανε χειρονομίες κατά την αντικατάστασή του), ο Αιγύπτιος έκανε ένα απαράδεκτο ποστάρισμα στο instagram. 

Ο Αιγύπτιος άσος του Ατρόμητου έβγαλε εκνευρισμό στην αλλαγή του κι αφού τα είχε… ακούσει από τους οπαδούς των γηπεδούχων απευθύνθηκε προς αυτούς. Θέλοντας -προφανώς- να υπενθυμίσει ότι είχε πανηγυρίσει στο ίδιο γήπεδο την περυσινή σεζόν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Αν και δεν ήταν μέλος του ρόστερ της ομάδας του «δικεφάλου του Βορρά» που είχε σηκώσει τον συγκεκριμένο τίτλο.

Έγραψε λοιπόν «2 στο ΟΑΚΑ από τον Ατρόμητο, 2 από τον ΠΑΟΚ, 4 από τον Ολυμπιακό» και κατέληξε αναφέροντας: «Ντιμπιντάι, ο Ουάρντα σας γ…άει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ