Στο 87′ του φιλικό με τη Γουέστ Χαμ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Γρηγόρης Κάστανος στη θέση του Άλεξ Σάντρο, ο οποίος αγωνιζόταν στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως υπολογίζεται σοβαρά από τον Αλέγκρι, που δεν διστάζει να τον χρησιμοποιεί με κάθε ευκαιρία. Η Γιουβέντους νίκησε με 3-2 χάρη στα γκολ των Ντιμπάλα, Μάτζουκιτς και Ζάζα.
87′ ?????? #AlexSandro. Our flying Brazilian is off for Grigoris Kastanos. #WHUJuve
— JuventusFC (@juventusfcen) August 7, 2016
Προηγούμενη ενημέρωση
Προς το τέλος της καλοκαιρινής της προετοιμασίας οδεύει η Γιουβέντους και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει την αγγλική Γουέστ Χαμ σε ένα πολύ δυνατό φιλικό.
Ο δικός μας ποδοσφαιριστής, Γρηγόρης Κάστανος όπως αναμενόταν βρίσκεται στον πάγκο της «Γηραιάς κυρίας» για το σημερινό φιλικό καθώς ο Αλέγκρι έδωσε περισσότερη βαρύτητα σε βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.
*Η ομάδα μας παρακολουθεί τον αγώνα και θα γίνει νέα ενημέρωση σε περίπτωση όπου ο Αλέγκρι επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τον Κάστανο στο σημερινό φιλικό.