aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΔωρεάν μπύρα στους φίλους της Λέστερ!

Δωρεάν μπύρα στους φίλους της Λέστερ!

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Λέστερ και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των “αλεπούδων”, στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ θα δοθεί δωρεάν μπύρα στους φιλάθλους, ως ένα ελάχιστο “ευχαριστώ” για την στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της χρόνιας. Μίας ονειρικής χρονιάς που βρήκε την αγγλική ομάδα να κατακτά την Premier League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

“Έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην επιτυχία μας μέσα στο 2016 και οι οπαδοί μας είναι τρομερά σημαντικό κομμάτι για εμάς. Δεν θα είναι ποτέ αρκετό ό,τι κι αν κάνουμε, να τους ανταποδώσουμε την αγάπη, το πάθος και την αφοσίωση στην ομάδα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των “αλεπούδων” στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ανάλογη εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί και την περσινή σεζόν, λίγο πριν την ολοκλήρωση του χρόνου και συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου στον εντός έδρας αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε φωτογραφίες απ’ την περσινή εκδήλωση:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ