aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΔεν πήγε στη προπόνηση λόγω... βιάγκρα!

Δεν πήγε στη προπόνηση λόγω… βιάγκρα!

Κάθε άλλο παρά επιβεβαίωσε τις προσδοκίες για μεγάλη καριέρα ο Εμίλ Μπενζά, ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται, έβρισκε απίστευτους τρόπους για να μην πηγαίνει στις προπονήσεις.

Τη σεζόν 2008-2009 ανήκε στην Πλίμουθ, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι, και ο, τότε, προπονητής του, Πολ Στάροκ αποκάλυψε το εξής: “Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε αποζημιωθεί το προηγούμενο καλοκαίρι και είχε μαζέψει χιλιάδες λίρες σε μισθό, ενώ είχε θέσει και νέο ρεκόρ σε δικαιολογίες για τραυματισμούς”.

Ακολούθως, ο Σκοτσέζος τεχνικός αποκάλυψε και ένα τέτοιο παράδειγμα: “Νομίζω ότι η καλύτερη από τον Εμίλ ή τον συμβουλάτορά του -ένας Θεός ξέρει πόσο είχα χάσει την όρεξή μου να ζω, πόσο μάλλον να ακούω την γκρίνια του- ήρθε όταν έκανα τη συνηθισμένη ερώτηση: ‘Έχει δει κανείς αυτόν τον Μπενζά;'”

“Μου είπαν, με πάσα σοβαρότητα, ότι ο Εμίλ είχε πάρει “Viagra” την προηγούμενη νύχτα και είχε ακόμα στύση, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να λάβει μέρος στην προπόνηση. Η δικαιολογία πέρασε στη σφαίρα του αστικού μύθου, ωστόσο ορκίζομαι ότι είναι αλήθεια. Ακόμα και στα στάνταρ του ποδοσφαιρικού σουρεαλισμού, αυτό το πράγμα φτάνει στην κορυφή”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ