aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΔεν μέτρησε καθαρό γκολ του Κριστιάνο, πέταξε το περιβραχιόνιο κι έφυγε (vid)

Δεν μέτρησε καθαρό γκολ του Κριστιάνο, πέταξε το περιβραχιόνιο κι έφυγε (vid)

Ο διαιτητής του Σερβία – Πορτογαλία (2-2) δεν μέτρησε – απουσία VAR και goal line technology – καθαρό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο (η μπάλα είχε περάσει όλη τη γραμμή) στο 90+3′. Εξερράγη ο CR7 και πέταξε το περιβραχιόνιο και έφυγε από το γήπεδο πριν τη λήξη του ματς, εκνευρισμένος και ο Φερνάντο Σάντος.

Απίθανο φινάλε στο Ράικο Μίτιτς του Βελιγραδίου και την ισόπαλη (2-2) αναμέτρηση των εθνικών Σερβίας και Πορτογαλίας για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στο 90+3′, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς (απουσία VAR και goal line technology) ο διαιτητής θεώρησε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή. Ο CR7 πέταξε το περιβραχιόνιο εκνευρισμένος και έφυγε από το ματς πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη, εκνευρισμένος και έξαλλος ήταν και ο Φερνάντο Σάντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ