aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEURO«Δεν έχετε ούτε το 1/10 των α.... του Τζάτζα» (pics)

«Δεν έχετε ούτε το 1/10 των α…. του Τζάτζα» (pics)

Κοντεύουν να συμπληρωθούν δύο ημέρες από το παιχνίδι της Ιταλίας με την Γερμανία. Όμως, στην Ιταλία εξακολουθούν να ασχολούνται με το πως χτύπησε το πέναλτι απέναντι στον Μάνουελ Νόιερ, ο Σιμένο Τζάτζα.

Το κράξιμο πάει βροχή για τον επιθετικό της Γιουβέντους, με αποτέλεσμα να επέμβει με δυναμικό τρόπο η σύντροφός του, Κιάρα Μπιάζι.

zaza2

«Είσαι ένας μεγάλος αγνώμονας. Δεν ξέρω πώς σε λένε, δεν ξέρω τι έχεις κάνει στη ζωή σου αλλά σε κρίνω όπως κάνεις εσύ και με τον Σιμονε. Σίγουρα εσύ στη ζωή σου δεν έχεις κάνει ποτέ λάθος, σίγουρα εσύ θα έχεις ευστοχήσει ακόμα και καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού σου;

Την ημέρα που θα έχεις το 1/10 από τα αρχ@@δια και την ταπεινότητα του Σιμόνε, ίσως να μπορέσεις να χαρακτηριστείς άνδρας… Συνήθως χτυπάει με αυτό τον τρόπο τα πέναλτι και κλήθηκε να το κάνει επειδή συνήθως είναι εύστοχος. Είμαστε άνθρωποι, όχι σούπερ-ήρωες, όχι ρομπότ. Και έκανε λάθος», έγραψε χαρακτηριστικά.

1234567

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ