aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΔεν έχει ανάγκη τον Μέσι η Μπαρσελόνα

Δεν έχει ανάγκη τον Μέσι η Μπαρσελόνα

O Aργεντινός σταρ που εγκατέλειψε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αργεντινής λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο των Καταλανών που του συνέστησε ξεκούραση και ολιγοήμερη αποχή από τις προπονήσεις.

Το ιατρικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» επιβεβαίωσε έναν ερεθισμό στους προσαγωγούς του αριστερού ποδιού του Μέσι, αλλά δεν διέγνωσε κάποιο τράβηγμα ή θλάση που θα μπορούσε να κρατήσει τον Αργεντινό άσο μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για μεγάλο διάστημα.

Ωστόσο, η συμμετοχή του Μέσι στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αλαβές είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ είναι πιθανό ο Αργεντινός να απουσιάσει και από άλλους αγώνες. Ο Λουίς Ενρίκε δεν δείχνει να έχει ιδιαίτερη αγωνία για το αν ο παίκτης θα τεθεί στη διάθεσή του.

Στα χρόνια που είναι προπονητής της Μπαρσελόνα ο «Λούτσο», η ομάδα έχει αποδείξει ότι δεν εξαρτάται από τον Μέσι καθώς κάθε φορά που αυτός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, «καθαρίζουν» οι συμπαίκτες του.

Είναι, λοιπόν, χαρακτηριστικό ότι επί των ημερών του Λουίς Ενρίκε, οι «μπλαουγκράνα» έχουν δώσει 16 αγώνες χωρίς αυτόν. Τα αποτελέσματα; 13 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και θα ήθελε να ενισχύσει την ομάδα, από την άλλη ουδείς στη Μπαρτσελόνα θέλει να ρισκάρει υποτροπή. ‘Εστω κι αν τα καταφέρνουν μια χαρά και χωρίς τον Μέσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ