aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΔεν έχει αφήσει θηλυκή γάτα στο Λέστερ

Δεν έχει αφήσει θηλυκή γάτα στο Λέστερ

Ένας 56χρονος ηλεκτρολόγος από την Γλασκόβη, μετακόμισε στο Λέστερ και από τότε που οι «αλεπούδες» κατέκτησαν το πρωτάθλήμα έχει κοιμηθεί με 26 διαφορετικές γυναίκες, υποδυόμενος τον Κλαούντιο Ρανιέρι!

Το πραγματικό όνομα του είναι Άλαν Άσκροφτ και είναι ένας 56χρονος ηλεκτρολόγος που ζει στην Γλασκόβη. Από τότε που η Λέστερ κατέκτησε το πρωτάθλημα όμως, η ερωτική του ζωή έχει εκτοξευθεί! Ο Άσκροφτ εκμεταλλεύτηκε την φυσική του ομοιότητα με τον Κλαούντιο Ρανιέρι και μετά την κατάκτηση του τίτλου από την Λέστερ αποφάσισε να πάει στην πόλη για διακοπές μιας εβδομάδας.

Το αποτέλεσμα; «Έχω κοιμηθεί με 26 διαφορετικές γυναίκες. Σε καμία δεν είπα ότι είμαι ο Ρανιέρι, αυτές πιθανώς να το σκέφτηκαν. Λυπάμαι αν οι άνθρωποι σκέφτονται άσχημα για τον Ρανιέρι που είναι 64 ετών και παντρεμένος, όμως σκεφτείτε την κατάσταση μου.

Εγώ είμαι 56 ετών και χήρος, καθένας στην περίπτωση μου θα έκανε το ίδιο», δήλωσε στην αγγλική Sunday Sport, περιγράφοντας τον τρόπο που έριχνε γυναίκες: «Κάθε φορά που πήγαινα έξω να πιω μία μπύρα, ένα σωρό γυναίκες μαζεύονταν γύρω μου. Εντάξει μπορεί να προσποιήθηκα ότι έχω ιταλική προφορά, αλλά τι το κακό με αυτό;».

Θεός!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ