aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΔεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν για φορείο σε ελληνικό γήπεδο

Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν για φορείο σε ελληνικό γήπεδο

Πήγε να παίξει ποδόσφαιρο χθες το απόγευμα στα Τζαννάτα ο τερματοφύλακας των Πρόννων, Σπήλιος Καστής και έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο. Χτύπησε πολύ σοβαρά στην σπονδυλική στήλη και στον αυχένα μετά από σύγκρουση που είχε με τον Αρμάντο Ντετλάλα των Διλινάτων.

Επειδή στην Ελλάδα είμαστε το ιατρείο του γηπέδου εν ώρα αγώνα ήταν κλειστό και ο πρόεδρος των Πρόννων, Σπύρος Σολωμός, αναγκάστηκε να σπάσει το παράθυρο για να μπει μέσα. Μέσα όμως το μόνο που βρήκε ήταν μια στίβα από… ξαπλώστρες παραλίας.

Βλέποντας ότι το ασθενοφόρο αργούσε να έρθει οι άνθρωποι της ομάδας, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μία από τις ξαπλώστρες προκειμένου να γίνει η δουλειά. Έτσι λοιπόν αντί για φορείο, ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου πάνω στην ξαπλώστρα παραλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ