aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΧωρισμός Brangelina: Πιο λυπηρός από αυτόν των Σβάινσταϊγκερ-Ποντόλσκι!

Χωρισμός Brangelina: Πιο λυπηρός από αυτόν των Σβάινσταϊγκερ-Ποντόλσκι!

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ επέλεξαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους, με την είδηση του χωρισμού τους να έχει γίνει πρώτο θέμα παντού, να σχολιάζεται από όλους και να γίνεται αιτία για απίστευτο τρολάρισμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ωστόσο εκτός από τους σταρ παγκόσμιας εμβέλειας που αποφάσισαν να γράψουν δύο λογάκια για το διαζύγιο-βόμβα, υπήρξε και αντίδραση από ποδοσφαιρική ομάδα, την Μπάγερν Μονάχου.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Τwitter στις ΗΠΑ, η Μπάγερν Μονάχου σχολίασε τον συγκεκριμένο χωρισμό, γράφοντας: O χωρισμός των Brangelina είναι ο πιο λυπηρός, μετά από αυτόν των Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ και Λούκας Ποντόλσκι.

Για την ιστορία, να σημειωθεί ότι οι δύο καλοί φίλοι και συμπαίκτες σε Μπάγερν και Εθνική Γερμανίας, χώρισαν, όταν το 2009 ο Ποντόλσκι άφησε τους Βαυαρούς για να συνεχίζει την καριέρα του στην Κολωνία.

Με λίγα λόγια… καθένας με τον πόνο του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ