aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΧορεύει... με Δημήτρη Μπάση

Χορεύει… με Δημήτρη Μπάση

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει τους φίλους και οπαδούς του σωματείου για το χριστουγεννιάτικο χορό που θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου στο Κτήμα Μακένζυ στη Λάρνακα.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ενημερώνει τους φίλους και οπαδούς του σωματείου για το χριστουγεννιάτικο χορό που θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου στο Κτήμα Μακένζυ στη Λάρνακα.

Στο χριστουγεννιάτικο χορό του σωματείου θα συμμετέχει ο γνωστός και φίλος, πλέον, του σωματείου Δημήτρης Μπάσης, όπου θα μας κρατήσει συντροφιά με τις αγαπημένες μουσικές επιλογές του. Παρέα με το Δημήτρη Μπάση και η Δήμητρα Σταθοπούλου.

Καλούμε όλους τους φίλους να παρευρεθούν στο χριστουγεννιάτικο χορό του σωματείου για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με τους ποδοσφαιριστές αλλά και με όλο το οικοδόμημα της Νέας Σαλαμίνας. Παρακαλούμε όπως προχωρήσετε άμεσα με κρατήσεις στο τηλ 24-663090 (ώρες γραφείου) λόγω μεγάλης ζήτησης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ