aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΧάσε τα κιλά του Πάσχα και τα... μυαλά σου με την Αναστάσια! (vds & pics)

Χάσε τα κιλά του Πάσχα και τα… μυαλά σου με την Αναστάσια! (vds & pics)

Είναι γνωστό οτι το Πάσχα λίγο πολύ όλοι θα «σαβουριάσουμε» στο φαΐ. Πώς να πεις όχι στο φαγοπότι που ακολουθεί το μεσημέρι της Κυριακής μετά την Ανάσταση το βράδυ του Σαββάτου. Οικογενειακό τραπέζι με αρνάκι τις πατατούλες, τζατζικάκι, και γενικότερα ένα σωρό φαγητά και γλυκά το οποίο το συνθέτουν.

Και δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη μέρα, καθώς αν μιλούσαμε για μόνο ένα γερό… τσιμπούσι τότε το κακό θα ήταν μικρό… Μιλάμε για τουλάχιστον μια ολόκληρη εβδομάδα που ακολουθεί με το ίδιο μενού, καθώς το φαΐ περισσεύει! Ετσι η «ζημιά» μεγαλώνει όπως δυστυχώς και η… κοιλιά μας, λίγο καιρό μάλιστα πριν έρθει το καλοκαίρι. Φυσικό είναι άπαντες να αναζητούν τρόπους ώστε να συμμαζευτούν.

Τη λύση δίνει η απαράμιλλης ομορφιάς, Rωσίδα fitness trainer Αναστάσια Γκιζέρσκαγια. Οπως διαπιστώνετε η 20χρονη καλλονή είναι φέτες! Πραγματικές φέτες και όχι… βαρελίσιες όπως οι περισσότεροι Ελληνες μετά το Πάσχα!

Хорошего настроение вам ?/ Have a nice day ?

A post shared by Gizerskaya Anastasia (@ngizerskaya) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ