aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΧάνει το Λευκό Οίκο γιατί τον... πυροβόλησαν

Χάνει το Λευκό Οίκο γιατί τον… πυροβόλησαν

Τον πυροβόλησαν σε κλαμπ, γλίτωσε με ράμματα, αλλά δεν θα συναντήσει τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Ακίμπ Ταλίμπ δεν θ’ ακολουθήσει την αποστολή των πρωταθλητών Broncos στο ραντεβού με τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στην Ουάσινγκτον.

Όπως έγινε γνωστό ο 30χρονος cornerback νοσηλεύεται σε κλινική του Ντάλας μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στο πόδι κατά τη νυχτερινή έξοδό του σε κλαμπ!

Κατά πληροφορίες της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε προηγήθηκε καβγάς για αδιευκρίνιστο λόγο. Χτυπήθηκαν επίσης άλλα δύο άτομα.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο. Ευτυχώς για τον ίδιο η σφαίρα διαπέρασε το πόδι χωρίς να προκαλέσει ζημιά σε κάποιο τένοντα ή κόκκαλο και ο Ταλίμπ δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Του έγιναν απλώς ράμματα προκειμένου να κλείσει η πληγή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νυν αστέρας των Broncos μπλέξει σε παρόμοια περιστατικά, αφού το 2011 είχε κατηγορηθεί πως άνοιξε πυρ προς το σύντροφο της αδερφής του, ενώ το 2015 καβγάδισε σε κλαμπ χωρίς πάντως να προκύψει φάκελος στην ασφάλεια.

Εφέτος αμείφθηκε με σχεδόν 10 εκατ. δολάρια. Για το κοστούμι της εκδήλωσης είχε ξοδέψει 3.500!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ