aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜπουφόν: «Ο πιο ηλίθιος παίκτης της Ρεάλ έχει περισσότερα Champions League»

Μπουφόν: «Ο πιο ηλίθιος παίκτης της Ρεάλ έχει περισσότερα Champions League»

Ο Τζίτζι Μπουφόν δήλωσε «περήφανος που δεν είναι» σαν τους Ιταλούς που πανηγύρισαν την ήττα της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης Αναφερόμενος φυσικά στις έξαλλες σκηνές που έγιναν σε ιταλικές πόλεις μετά το τέλος του αγώνα

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν νίκες και ήττες. Είμαι πεπεισμένος ότι μαθαίνεις περισσότερα από μία ήττα παρά από μία νίκη, γι’ αυτό και δεν μπορώ να δεχτώ την συμπεριφορά αυτών που πανηγυρίζουν εναντίον της Γιουβέντους. Είμαι πραγματικά περήφανος που δεν είμαι σαν αυτούς», είπε ο Μπουφόν στο «Rai Sport».

Ο Ιταλός τερματοφύλακας επίσης σχολίασε τις προσδοκίες για την κατάκτηση του τίτλου από την Γιουβέντους: «Πιστεύω υπήρχε υπερβολική αισιοδοξία για ένα αγώνα, που ακόμα και ο πιο ηλίθιος ποδοσφαριστής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει περισσότερα τρόπαια Champions League και εμφανίσεις σε τελικό από εμένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ