aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ασύλληπτο ρεκόρ του Σουάρες

Τα 100 επίσημα παιχνίδια με την φανέλα της Μπαρτσελόνα έφτασε ο Λουίς Σουάρες, με τα νούμερα του να είναι πολύ καλύτερα από εκείνα του Λιονέλ Μέσι, αλλά και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός επιθετικός το βράδυ του Σαββάτου συμπλήρωσε με τους «μπλαουγκράνα» τα 100 επίσημα παιχνίδια. Ο Σουάρες μπήκε ως αλλαγή στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Αλαβές, χωρίς όπως να φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι προηγούμενες 99 επίσημες συμμετοχές του με τους πρωταθλητές Ισπανίας ήταν ανάλογες με του Σαββάτου.

Όπως προαναγγείλαμε ο Σουάρες έχει 100 συμμετοχές με τους Καταλανούς, εξ αυτών μόνο 12 φορές έχει χάσει η Μπαρτσελόνα, δηλαδή έχει ποσοστό 80% νικών. Το κορυφαίο είναι όμως ότι στις εκατό συμμετοχές ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 88 φορές, ενώ έχει σερβίρει γκολ στους συμπαίκτες του 43 φορές.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περσινή σεζόν ο Λούις Σουάρες σημείωσε τα 59 από τα 88 γκολ, περισσότερα από του Ρονάλντο και Μέσι.

Τα στατιστικά των τριών στις πρώτες 100 συμμετοχές τους:

ΣΟΥΑΡΕΣ: 88 Γκολ, 43 Ασίστ, 80% ποσοστό νικών

ΜΕΣΙ: 41 Γκολ, 14 Ασίστ, 67% ποσοστό νικών

ΡΟΝΑΛΝΤΟ: 95 γκολ, 29 ασίστ, 76% ποσοστό νικών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ