aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑποκαλυπτικό: Πάνω από €4.000.000 ο τζίρος των «ύποπτων» ματς στην Κύπρο!

Αποκαλυπτικό: Πάνω από €4.000.000 ο τζίρος των «ύποπτων» ματς στην Κύπρο!

Εκτός από τις πιασάρικες – επικοινωνιακές ατάκες τύπου «το ποδόσφαιρο είναι ζωή, «το ποδόσφαιρο είναι ελπίδα», «είναι ανθρωπιά», «είναι και ανοχή», «είναι και Fair Play» (!) «είναι και περηφάνια», στην ομιλία του στην τελετή βράβευσης της ΚΟΠ, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης αποκάλυψε ότι και η λήξασα σεζόν «έβρεξε» σωρεία φακέλων για αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ παραδέχθηκε ότι τα οποιαδήποτε μέτρα έχουν παρθεί μοιάζουν με μία τρύπα στο νερό… «Αδύναμο και πάλι σημείο των πρωταθλημάτων μας ήταν η έλευση αρκετών φακέλων για αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Για να καταλαβαίνει κι ο κόσμος, στη λήξασα σεζόν, στο κυπριακό πρωτάθλημα, καταρρίφθηκε κάθε προηγούμενο ρεκόρ «έλευσης φακέλων με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα». Το «Goal.com.cy» αποκαλύπτει ότι έχουν παραλειφθεί πάνω από 25 «ύποπτοι» φάκελοι, στους οποίους ο τζίρος του στοιχήματος ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια ευρώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ