aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑπό τον Κριστιάνο στον Μέσι απόσταση... δυο κότερα

Από τον Κριστιάνο στον Μέσι απόσταση… δυο κότερα

Στην Ίμπιζα βρίσκονται αυτές τις ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λίονελ Μέσι. Μάλιστα, τα κότερα των δύο αστέρων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου βρίσκονται σε απόσταση λίγων μέτρων, στην προβλήτα «Marina Botafoch», αφού ενδιάμεσά τους υπάρχουν μόλις δύο ακόμη σκάφη.

Φαίνεται πως οι δύο σταρ μπορεί να έχουν διαφορετικές συλλογικές προτιμήσεις, αλλά για τον τόπο των διακοπών τους ψηφίζουν και οι δύο τα ζεστά νερά των Βαλεαρίδων Νήσων.

Ο Πορτογάλος έφτασε σήμερα στην Ίμπιζα με την οικογένειά του, αναζητώντας λίγη ηρεμία μετά την κατάκτηση του Euro από την Εθνική της χώρας του. Ο Αργεντίνος αστέρας επαναφορτίζει τις μπαταρίες του μετά από ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση, στην οποία η «Αλμπισελέστε» δεν κατάφερε να κατακτήσει ένα τρόπαιο.

Σίγουρα, οι δύο ποδοσφαιριστές αναζητούν να περάσουν κάποιες ημέρες ηρεμίας μαζί με τις οικογένειές τους. Άλλωστε, οι υποχρεώσεις που τους περιμένουν από τη νέα χρονιά είναι -ως συνήθως- πολλές, ενώ και φέτος αναμένεται να είναι διεκδικητές του τίτλου του πρώτου σκόρερ της La Liga, αλλά και του Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ