aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑπίστευτο: Ένα ιγκουάνα έβαλε σε δικαστικούς μπελάδες τον Μπενζεμά!

Απίστευτο: Ένα ιγκουάνα έβαλε σε δικαστικούς μπελάδες τον Μπενζεμά!

Νέοι μπελάδες για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο εξαιτίας ενός ιγκουάνα… Όχι, ότι φταίει το ερπετό που ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έμπλεξε πάλι.

Βέβαια, αυτή τη φορά τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά όπως με το ερωτικό βίντεο και τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά όπως και να είναι ο Μπενζεμά βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο για μη αγωνιστικό λόγο.

Πέρυσι, λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας» είχε πάει διακοπές στη Μαρτινίκα. Εκεί είχε βρει και ένα ιγκουάνα και είπε να ποζάρει μαζί του. Μόνο που δεν γνώριζε ότι το συγκεκριμένο ερπετό είναι προστατευόμενο είδος στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής.

Κι έτσι, μερικούς μήνες μετά οι αρμόδιες αρχές της Μαρτινίκα εξέτασαν την υπόθεση και έστειλαν το… φιρμάνι με το πρόστιμο στον Μπενζεμά. Μικρό το κακό, βέβαια, μπροστά στα εκατομμύρια ευρώ που παίρνει ετησίως ο παίκτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ