aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑπειλές θανάτου στη Ρόμα: Τέσσερις κρεμασμένες κούκλες στο Κολοσσαίο!

Απειλές θανάτου στη Ρόμα: Τέσσερις κρεμασμένες κούκλες στο Κολοσσαίο!

Απειλές θανάτου από τους οπαδούς της Ρόμα προς τους παίκτες της ιταλικής ομάδας. Σε μία πεζογέφυρα, μπροστά από το αμφιθέατρο Flavio, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Ρώμης, τέσσερις κρεμασμένες κούκλες, με τρεις από αυτές να φοράνε τις φανέλες των Ντε Ρόσι, Ναϊγκολάν και Σαλάχ και ένα πανό με απειλητικό μήνυμα, αντίκρυσαν χθες (4/5) βράδι οι περαστικοί που έκαναν την βόλτα τους, στο πεζόδρομο δίπλα στο Κολοσσαίο.

Το κείμενο με μαύρα γράμματα σε λευκό φόντο και χωρίς υπογραφή, έγραφε: «Μια συμβουλή χωρίς επίθεση, να κοιμάστε με τα φώτα ανοικτά».

Η τέταρτη σιλουέτα δεν είχε τη φανέλα και φαίνεται να ήταν ένα μήνυμα για όλη την ομάδα. Οι οπαδοί της Ρόμα εξέφρασαν με τρόπο ακραίο, την απογοήτευσή τους για την ήττα στο ντέρμπι από την Λάτσιο.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως και, λίγο μετά, τα κρεμασμένα ανδρείκελα εξαφανίστηκαν. Το πανό, αν και είναι σχισμένο σε διάφορα μέρη, παρέμεινε ορατό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ