aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑπάτησε την Κύπρια και απέκτησε τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες!

Απάτησε την Κύπρια και απέκτησε τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες!

Ναι, καλά διαβάσατε, δεν έχει γίνει κάποιο λάθος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «SUN», που ως γνωστόν έχει μια… ειδίκευση σε αυτά τα «πιπεράτα» θέματα, ο 25χρονος επιθετικός της Στόουκ απέκτησε τρία παιδιά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Πως έγινε αυτό; Αρχικά, στις 30 Μαϊου γεννήθηκε ο καρπός του έρωτά του με την 27χρονη Κύπρια Στεφανία Χριστοφόρου. Το μωρό πήρε το όνομα Κώστας.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει μερικούς μήνες πριν με την εντυπωσιακή καλλονή να καταγγέλλει δημόσια τον Μπεραχίνο ότι την απάτησε.

Στις 15 Ιουλίου γεννήθηκε άλλο ένα μωρό από μια 28χρονη γυναίκα από την Αφρική, η οποία ισχυρίζεται ότι πατέρας είναι ο άσος από το Μπουρούντι. Στο ληξιαρχείο δεν δηλώθηκε αυτός ως πατέρας, ωστόσο ο δικηγόρος του παίκτη είναι σε επαφή με την πλευρά της μητέρας, ώστε να αναγνωρίσει ως δικό του το παιδί, το οποίο είναι κορίτσι.

Το τρίτο μωρό γεννήθηκε δύο μέρες μετά το δεύτερο, δηλαδή στις 17 Ιουλίου, από την 27χρονη Τσέλσι. Είναι κι αυτό κορίτσι και ο Μπεραχίνο το έχει αναγνωρίσει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ