aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aπάντηση Βενγκέρ σε Μουρίνιο

To νέο βιβλίο του Ζοζέ Μουρίνιο αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις, καθώς, μεταξύ άλλων, στο στόχαστρο του “Special One” βρίσκεται ο Αρσέν Βενγκέρ.

Στις συνομιλίες του με τον Ρόμπερτ Μπίσλι, ο Πορτογάλος εκμυστηρεύτηκε ότι θεωρεί τον Αλσατό “ειδικό στην αποτυχία” και πως θα ήθελε να τον βρει έξω από κάποιο γήπεδο για να του σπάσει τα μούτρα.

“Ξέρεις ότι ο Βενγκέρ είναι ειδικός στην αποτυχία. Οκτώ χρόνια χωρίς κάτι σπουδαίο, αυτό είναι αποτυχία. Εάν κάνω το ίδιο στην Τσέλσι, θα φύγω από το Λονδίνο και δεν θα επιστρέψω.

Όταν ο κύριος Βενγκέρ ασκεί κριτική στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το deal με τον Μάτα (σ.σ ο προπονητής της Άρσεναλ είχα πει πως δεν καταλάβαινε την κίνηση της Τσέλσι να δώσει σε άμεση αντίπαλό της ένα βασικό στέλεχος), θα τον βρω καμία μέρα έξω από κάποιο γήπεδο και θα του σπάσω τα μούτρα”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι ο Αλσατός τεχνικός, όπως είναι λογικό, ρωτήθηκε απ’ τους δημοσιογράφους για την ατάκα του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην κόντρα τους.

“Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο και ούτε πρόκειται να το διαβάσω. Δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο γιατί είμαι επικεντρωμένος στην αυριανή αναμέτρηση. Εγώ μιλάω για το ποδόσφαιρο. Δεν βρίσκομαι ποτέ σε καταστροφική κατάσταση. Είμαι περισσότερο εποικοδομητικός”

Ενώ σε ερώτηση για το αν η απουσία του Μουρίνιο μειώνει την αντιπαλότητα του ντέρμπι, ανέφερε: “Δεν θεωρώ πως η απουσία του Μουρίνιο επηρεάζει την αντιπαλότητα των δύο ομάδων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ