aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑντίπαλος της Γιουνάιτεντ η σύζυγος του Ίμπρα

Αντίπαλος της Γιουνάιτεντ η σύζυγος του Ίμπρα

Αποφάσεις για το μέλλον του καλείται να πάρει ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς καθώς το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον Σουηδό, αλλά το ενδεχόμενο αυτή να γίνει αποδεκτή μειώνεται.

Στη σύζυγο του Ιμπραϊμοβιτς, Ελένα Σέγκερ δεν αρέσει καθόλου ως πόλη το Μάντσεστερ. Συγκεκριμένα η 45χρονη ηθοποιός, όπως αναφέρει η SUN δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να ζει εκεί και στον Ιμπραϊμοβιτς έχει κάνει γνωστή την επιθυμία της να ζήσουν σε μια χώρα με πιο καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Μάλιστα, φέρεται να του έχει προτείνει να μετακομίσουν στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες ή τη Νέα Υόρκη.

Οι Γάλλοι τονίζουν ότι η Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση ενός έτους στον Σουηδό άσο με την προοπτική της επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο.

Ο ίδιος ο Ίμπρα πάντως είναι ιδιαίτερα «ψημένος» με την προοπτική της Πρέμιερ Λίγκ, αλλά όχι στους «κόκκινους διαβόλους» όσο ο Φαν Χάαλ είναι υπ ατμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ