aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Αν ο Ντε Μπρόινε δε βγει MVP, θα χορέψω γυμνή με τον άντρα μου»

«Αν ο Ντε Μπρόινε δε βγει MVP, θα χορέψω γυμνή με τον άντρα μου»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε συνεχίζει να πρωτοστατεί στην πορεία πρωταθλητισμού της Μάντσεστερ Σίτι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με τον Βέλγο άσο να κάνει πολύτιμα δώρα στους συμπαίκτες του, μέσω των ασίστ του.

Έτσι κάλλιστα θα μπορούσε στο τέλος της χρονιάς να αποτελέσει τον πρώτο παίκτη της ομάδας του τα τελευταία χρόνια, που θα αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης της χρονιάς, διαδεχόμενος τον Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι.

Ο άλλοτε παίκτης της Σίτι, βέβαια, Πολ Λέικ και η σύζυγός του, Τζο, φρόντισαν να λάβουν από τώρα τα μέτρα τους, εξαπολύοντας μια… πρωτοφανή απειλή σε περίπτωση που ο αγαπημένος τους παίκτης δεν αναγνωριστεί δεόντως.

«Αν ο Ντε Μπρόινε δεν κερδίσει το βραβείο του παίκτη της χρονιάς, θα χορέψω γυμνή κόνγκα στο Kwik Save Stockport μαζί με τον Πολ», τόνισε η θερμόαιμη Τζο, μη αφήνοντας και πολλές επιλογές στους αρμοδίους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ