aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑμετανόητος ο δράστης του μεγαλύτερου unfair-play όλων των εποχών! (video)

Αμετανόητος ο δράστης του μεγαλύτερου unfair-play όλων των εποχών! (video)

Ο Τζόελ Φέλτμαν, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε μία άνανδρη ποδοσφαιρική πράξη στο παιχνίδι του Άγιαξ με την Σπάρτα Ρότερνταμ δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Η άνανδρη ενέργεια του έκανε τον γύρο του κόσμο και εφεξής ο Τζόελ Φέλτμαν είναι σταμπαρισμένος, όπου κι αν παίξει. Τι έκανε ο αθεόφοβος; Στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης του Άγιαξ απέναντι στην Σπάρτα Ρότερνταμ και με το σκορ ήδη στο 2-0, ζήτησε από τους αντιπάλους να σταματήσουν να παίζουν, διότι στο έδαφος βρισκόταν ο Αφρικανός επιθετικός του Άγιαξ, Μπερτράν Τραορέ.

Όντως, οι παίκτες της Σπάρτα Ρότερνταμ σταμάτησαν, όμως ο Ολλανδός αμυντικός σε μία επίδειξη απατεωνίας επωφελήθηκε και άρχισε μία κούρσα που κατέληξε σε μία αποτυχημένη σέντρα. Η κίνηση του καταδικάστηκε από όλα τα Μ.Μ.Ε. του πλανήτη, όμως ο Φέλτμαν, ο οποίος γιόρτασε με τον χειρότερο τρόπο τα 150 επίσημα παιχνίδια με τον Άγιαξ, ήταν αμετανόητος: «Απλώς ήμουν έξυπνος. Ο Μπερτράν έπεσε κάτω και σκέφτηκα να επωφεληθώ.

Προσποιήθηκα ότι θα πετάξω την μπάλα έξω και όταν ο αντίπαλος μου κοίταξε πίσω μου, τον πέρασα και έκανα σέντρα. Ξέρω ότι δεν ήταν το πιο όμορφο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω, αλλά ήταν κάτι έξυπνο, τίποτα περισσότερο. Θα μπορούσα να βάλω τα γέλια με κάτι τέτοιο.

Οι συμπαίκτες μου, μου είπαν στα αποδυτήρια ότι αν ήταν αντίπαλοι μου, θα μου έδιναν μία σκληρή κλωτσιά. Τι θα γινόταν αν από την σέντρα μου έμπαινε γκολ; Ένα γκολ είναι πάντα ένα γκολ!

Νομίζω ότι ο κόσμος υπερβάλλει λιγάκι. Δεν βρέθηκα και τετ-α-τετ μετά από αυτή την ενέργεια! Τι θα έκανα εγώ σε μία ανάλογη περίπτωση αν ήμουν αμυντικός; Πάντα περιμένω μέχρι η μπάλα να βγει έξω. Δεν θα στεκόμουν έτσι, ούτε θα σταματούσα. Δεν ήταν και το πιο έξυπνο πράγμα στον κόσμο αυτό που έκαναν. Αλλά ας μην υπερβάλουμε. Καλύτερα να γελάμε με αυτό που έγινε. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω, διότι δεν νομίζω ότι πρόκειται να πιάσει ξανά». Ο τύπος είναι αδιόρθωτος.

Θυμηθείτε ξανά την αλητεία του Φέλτμαν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ