aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΆλλαξε το έμβλημα στη μνήμη των νεκρών η Σαπεκοένσε (pic)

Άλλαξε το έμβλημα στη μνήμη των νεκρών η Σαπεκοένσε (pic)

Με δύο αστέρια στο σήμα της αποφάσισε να τιμήσει η Σαπεκοένσε τη μνήμη των μελών της που βρήκαν τραγικό θάνατο στο αεροπορικό δυστύχημα του Μεδεγίν.

Το πρώτο αστέρι θα παραπέμπει στον τίτλο του Κόπα Σουνταμερικάνα και μπήκε πάνω από το έμβλημα της ομάδας. Το δεύτερο τοποθετήθηκε μέσα στο γράμμα «F» και αφιερώθηκε σε όσους έχασαν τη ζωή τους από την αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας που ταξίδευε στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό του Κόπα Σουσαμερικάνα.

«Το πρώτο αστέρι αναφέρεται στους εστεμμένους πρωταθλητές του Κόπα Σουδαμερικάνα. Είναι λευκό διότι αντιπροσωπεύει την ηρεμία που βρήκαν οι αιώνιοι πρωταθλητές μας και αυτό είναι το φως που θα μας οδηγήσει μπροστά. Το δεύτερο αστέρι, μέσα στο γράμμα F που αφορά στο ποδόσφαιρο, είναι ο τρόπος για να απαθανατίσουμε όσους αφιέρωσαν τη ζωή τους στη Σαπεκοένσε» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βραζιλιάνικος σύλλογος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ