aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΆκυρα φέτος τα Χριστούγεννα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άκυρα φέτος τα Χριστούγεννα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τις επί Λουίς Φαν Χάαλ ημέρες θα αναπολήσουν οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτές τις άγιες ημέρες του Χριστουγέννων, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν φαίνεται να χαμπαριάζει από γιορτές και σχόλες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε στους «κόκκινους διαβόλους» πως ανήμερα των Χριστουγέννων θα έχουν κανονική προπόνηση και όχι ένα χαλαρό πρωινό τρέξιμο, όπως συνηθίζουν όλες οι ομάδες.

Παραδοσιακά, οι σύλλογοι περνούν το πρωινό στο προπονητικό κέντρο και η υπόλοιπη μέρα είναι ελεύθερη για όλους προκειμένου να την περάσουν με τις οικογένειές τους. Ο Μουρίνιο όμως έχει άλλα σχέδια, καθώς τους ενημέρωσε πως όχι μόνο θα έχουν κανονική απογευματινή προπόνηση αλλά και ότι θα την κάνουν στο Old Trafford. Πράγμα που σημαίνει πως και το προσωπικό του γηπέδου θα πρέπει να δώσει το «παρών».

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως τα πράγματα επί Λουίς Φαν Χάαλ ήταν σαφώς πιο χαλαρά. Μάλιστα, την περσινή χρονιά, ο Ολλανδός τους άφησε ολόκληρη την ημέρα των Χριστουγέννων. Αυτά, παλιά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ