aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑγαπάμε μόνο το Despacito των οπαδών της Σαν Λορένσο! (vids)

Αγαπάμε μόνο το Despacito των οπαδών της Σαν Λορένσο! (vids)

Όταν ένα όμορφο τραγούδι το ακούς δέκα φορές (και λίγες είναι) την ημέρα, όπου κι αν πας, σε όποιον σταθμό κι αν βάλεις στο αυτοκίνητο (πλην 2-3 εξαιρέσεων) και το βλέπεις συνεχώς μπροστά σου να παίζει στα Social Media, τότε παύει να είναι… όμορφο!

Η φρενίτιδα με το τραγούδι των Luis Fonsi και Daddy Yankee έφθασε στα γήπεδα. Το Despacito έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα 2,5 δισεκατομμύρια views στο YouTube και, αναπόφευκτα, έχει κατακλύσει τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα club, τις καφετέριες και τα εστιατόρια όλης της υφηλίου – προσφάτως και τα γήπεδα, αφού οι οπαδοί της Σαν Λορένσο δημιούργησαν ίσως ένα από τα καλύτερα συνθήματα που έχουμε ακούσει ποτέ, διασκευάζοντας τον ρυθμό του δημοφιλούς κομματιού των Luis Fonsi και Daddy Yankee.

Στην κερκίδα, αλλά και έξω από το γήπεδό τους, με τύμπανα και τρομπέτες, οι οπαδοί της ομάδας από το Μποέδο του Μπουένος Άιρες, που είναι δέκα φορές πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, τραγουδούν (παρτάροντας συνάμα) το σύνθημα που δημιούργησαν συνεπαρμένοι από την παγκόσμια επιτυχία του τραγουδιού Despacito, πηγαίνοντας τα ποδοσφαιρικά συνθήματα σε άλλο επίπεδο.

Οι οπαδοί της Σαν Λορένσο, που θεωρούνται από τους πιο ευρηματικούς στον κόσμο σε ό,τι αφορά στα συνθήματα (γενικά οι Αργεντινοί, το έχουν αυτό το ταλέντο), στο νέο τους σύνθημα υμνούν την αγαπημένη τους ομάδα μιλώντας για την τεράστια αγάπη προς τους προς αυτήν, το δέσιμο που έχουν μαζί της και ό,τι συνήθως ακούμε σε ένα γηπεδικό σύνθημα – «Σ’ ακολουθώ από μικρό παιδί», «όπου πας, θα είμαι κι εγώ», «κάθε Κυριακή σε αγαπάω πιο πολύ» και πάει λέγοντας.

Το βίντεο με τους Αργεντινούς οπαδούς δεν είναι καινούριο, καθώς υπάρχει στο Διαδίκτυο από τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, πρόσφατα ανέβηκε στο YouΤube από δύο οπαδικούς λογαριασμούς και διαδόθηκε ευρύτερα. Όπως περίπου έγινε δηλαδή και με το Despacito. Τι κι αν έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα και αποτελεί την επιτυχία του καλοκαιριού; Έχει κυκλοφορήσει από τις αρχές του 2017. Ωστόσο, την επιτυχία της αρχικής έκδοσης εκτόξευσε το remix του τραγουδιού από τον Justin Bieber, σημειώνοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Μάλιστα, το τραγούδι των οπαδών της Σαν Λορένσο, αποτελεί και το μουσικό χαλί της εκπομπής «Προπονητές της εξέδρας» με τον Πανίκο Κωνσταντίνου στον Active (107.4 & 102.5).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ