aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΑυτό θα πει εξέδρα: Zήτησε αλλαγή επειδή… δεν άντεχε τη φασαρία!

Αυτό θα πει εξέδρα: Zήτησε αλλαγή επειδή… δεν άντεχε τη φασαρία!

Υπάρχουν δυνατές έδρες. Υπάρχουν καυτές έδρες. Και υπάρχει και η έδρα της Μπεσίκτας. Που δικαιωματικά κερδίζει τον τίτλο του πιο… απάλευτου (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) γηπέδου στην Ευρώπη! Γιατί ο κόσμος της τουρκικής ομάδας δεν αποτέλεσε απλώς τον «12ο παίκτη» στο παιχνίδι με τη Λειψία.

Αλλά ανάγκασε και τον αντίπαλο να υπολογίζει σε έναν παίκτη λιγότερο! Από το ξεκίνημα λοιπόν του αγώνα ο Τίμο Βέρνερ δεν άντεχε την εκκωφαντική φασαρία στη «Vodafone Arena». Σε πολλές στιγμές συνελήφθη να κρατάει τ’ αυτιά του. Και αφού δεν κατάφερε ούτε με ωτασπίδες (!) να συγκεντρωθεί, ζήτησε αλλαγή από τον προπονητή του!

Κάτι που δεν μπορούσε παρά να δεχθεί ο Ραλφ Χάζενχατλ, αποσύροντάς τον στο 32’ και δηλώνοντας χαρακτηριστικά μετά τη λήξη: «Είναι αδύνατον να προετοιμάσεις την ομάδα για τέτοια ατμόσφαιρα. Υπήρχε ένας εκκωφαντικός θόρυβος από την έναρξη του ματς και αυτό μας επηρέασε. Η ομάδα δεν ήταν καλή στα πρώτα είκοσι λεπτά, αλλά ήταν ένα μάθημα για εμάς. Μπορώ να δω σε ποιους μπορώ να υπολογίζω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ