aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑυτό δεν το έχεις ξαναδεί: Σκύλος κάνει ηρωική απόκρουση και σώζει την ομάδα του

Αυτό δεν το έχεις ξαναδεί: Σκύλος κάνει ηρωική απόκρουση και σώζει την ομάδα του

Μέχρι χθες νομίζαμε πως για να μην δεχθεί γκολ μια ομάδα, συντρέχει κάποιος από τους παρακάτω λόγους ή ένας συνδυασμός από αυτούς. Πρώτον, μπορεί η συγκεκριμένη ομάδα να διαθέτει πολύ καλό τερματοφύλακα, δεύτερον μπορεί να έχει πολύ καλή άμυνα, τρίτον μπορεί να είναι πολύ άστοχοι οι αντίπαλοι ή τέταρτον μπορεί να είναι στημένος ο διαιτητής.

Το παρακάτω video, αλλάζει τα δεδομένα, αφού μια ομάδα μπορεί να έχει έναν σκύλο ως δεύτερο τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα σε μια φάση του αγώνα Trasandino-Deportes Melipilla για την τρίτη κατηγορία του χιλιανού πρωταθλήματος, ο επιθετικός της Deportes Melipilla έκανε ένα σουτ το οποίο δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας και λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, στο δοκάρι ή λίγο αριστερά από αυτό -τι σημασία έχει άλλωστε;- εμφανίστηκε ένας σκύλος ο οποίος απέκρουσε την μπάλα, σώζοντας της ομάδα του.

Κι όμως αυτό δεν είναι το μόνο παράξενο που συνέβη στο συγκεκριμένο ματς, αφού ο Fabian Cerda, τερματοφύλακας της Trasandino σπάστηκε που ο σκύλος πήρε όλα τα εύσημα για τη συγκεκριμένη φάση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε μετά το ματς: «Η μπάλα πήγαινε άουτ, για αυτό και δεν έπεσα να την αποκρούσω. Τώρα όλοι λένε πως ο σκύλος έκανε την απόκρουση. Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ να βλέπω το βίντεο, αλλά τώρα έχω κάπως ηρεμήσει».

Δεν πάμε καθόλου καλά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ