aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑυτή είναι η πιο... μισητή ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ

Αυτή είναι η πιο… μισητή ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη για λογαριασμό της εφημερίδας «Mirror», η Τσέλσι είναι η πιο μισητή ομάδα στην Αγγλία.

Πρόκειται, φυσικά, για τίτλο που ουδείς από τους αντιπάλους των «μπλε» ζηλεύει, ενώ είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι πέφτει από την κορυφή του… μίσους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κατέκτησε πέρυσι την πρωτιά.

Στην έρευνα πήραν μέρος 10.000 οπαδοί, στους οποίους τέθηκε το κρίσιμο ερώτημα: «Ποια ομάδα μισείτε περισσότερο;».

Η Τσέλσι, λοιπόν, πήρε την πρωτιά, αφήνοντας δεύτερη τη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, τρίτη τη Λίβερπουλ, ενώ η πεντάδα κλείνει με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ.

Τελευταία, άρα και λιγότερο… μισητή, κατετάγη η Μπόρνμουθ, ενώ η περσινή πρωταθλήτρια Λέστερ, φαίνεται να κέρδισε αρκετές συμπάθειες και έτσι βρέθηκε στην 19η θέση.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό, όσο και αναμενόμενο, αποτέλεσμα της έρευνας, είναι ότι οι οπαδοί μιας ομάδας μισούν τις ομάδες της ίδιας πόλης. Π.χ. αυτοί της Άρσεναλ μισούν την Τότεναμ και την Τσέλσι κτλ.

 Η λίστα των πιο μισητών ομάδων στην Αγγλία:

1. Τσέλσι

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

3. Λίβερπουλ

4. Μάντσεστερ Σίτι

5. Άρσεναλ

6. Τότεναμ

7. Στόουκ

8. Γουέστ Χαμ

9. Σάντερλαντ

10. Γουέστ Μπρομ

11. Κρίσταλ Πάλας

12. Έβερτον

13. Χαλ

14. Μίντλεσμπρο

15. Σουόνσι

16. Σαουθάμπτον

17. Γουότφορντ

18. Μπέρνλι

19. Λέστερ

20. Μπόρνμουθ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ