aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑφαίρεσε την πλακέτα του Μπάσμπι από το «Ολντ Τράφορντ»

Αφαίρεσε την πλακέτα του Μπάσμπι από το «Ολντ Τράφορντ»

Ο Ματ Μπάσμπι, είναι κάτι παραπάνω από θρύλος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού το όνομα του είναι συνδεδεμένο με την ιστορία της ομάδας. Μάλλον, είναι ένα κομμάτι, της ίδιας της ιστορίας των «κόκκινων διαβόλων».

Ο άνθρωπος που είχε δει τους «μπέμπηδες» του να πεθαίνουν στην «Τραγωδία του Μονάχου» και κατάφερε να αναγεννήσει την ομάδα του από τις στάχτες της, χαρίζοντας στη Μαν. Γιουνάιτεντ το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο, δεν έχει πλέον την θέση που του αξίζει στο «Ολντ Τράφορντ».

Η διοίκηση του συλλόγου, για άγνωστους προς το παρόν λόγους, αποφάσισε να αφαιρέσει από το γήπεδο, την τιμητική πλακέτα του Ματ Μπάσμπι που βρισκόταν στο σημείο που κάθεται το διοικητικό συμβούλιο στην εξέδρα και ταυτόχρονα να αλλάξει τις παραχωρημένες στην οικογένεια στο ίδιο σημείο.

Αυτό έχει προκαλέσει ήδη την αντίδραση των οπαδών, που θεωρούν ότι δεν αποδίδεται η αντίστοιχη τιμή σε όσα είχε προσφέρει ο Σερ Ματ Μπάσμπι στους «κόκκινους διαβόλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ